Friday, January 22, 2016

All just started ...


As salam and hello everyone ! Again, I'm back !


CONGRATULATIONS to Kerry Plentong Team for your cooperation with strong struggle to get the awesome achievement for HSE Management System for our site ! It was a very-very challenging to fight for it and at the end, we are now certified ! A big claps and thanks to all are involved to make this happened.

Actually for the first time terlibat dalam audit ini dan aku berasa sangatlah kagum dan bangga menjadi sebahagian daripadanya. Kini baru aku tahu akan seksanya bertapa dikilang. All the documents, on-site, visitor, system dan lain-lain lagi. Alhamdulillah, im gained alots of knowledge from time to time. En. Suhaizal & En. Arwan banyak membimbing dan paling penting boss aku lagi sorang tuhh. En. Shamsul Rizal, dia memang powerful ! Aku salute cara kerja dia walau kekadang semua benda nak cepat. Macam robot jadinya. Maaf boss, mengata sikit jaa. (senyum sinis)


See my mommy face. Ada senyum banyak tahu. Bahagia sangat dah tuhh mommy. I is so sangat sayang ini ibu, bonda, mak, mama, jantung, nyawa taw. I sangat cinta akan dirinya. Im so lucky enough to have you. Walau ada serba kekurangan, itu adalah manusia kan. Orang sentiasa ada disisi aku. Walau apa jua keadaan. Yang selalu sibuk tanya sesiapa sahaja pon yang berkawan dengan aku. Ingat dia kawan-kawan aku. Teman gaduh aku juga si gumok nehh. Opps silap! Dia dah kurus okay sekarang, diet tahu tak. Thanks mommy alwaays be by my side. Tak terucap terima kasih, melahirkan dan menjaga aku selama ini. Sehingga hujung nyawa, hanya kamu, Rossidah binti Dros.


Ohh ini gadis tersimpul malu. Hehehe. Having a promise and thank you very much someone ! Lama tak terukir senyum dibibir saat cincin disarungkan. Entah kenapa aku rasa ianya bermakna dan aku cukup bahagia. Again, terima kasih yee sayang :)

Aku telah melupakan dirinya. Aku telah benar-benar melepaskan. Kini aku hanya ada kamu. Mengertilah cinta aku. Kuatkanlah untuk bersamaku. Teguhkan hatimu untuk menemani aku. Menjalani waktu-waktu hidupmu. Aku kan selalu ada denganmu. Memang benar rasa menyayangimu, setulusnya rasa hati ini, hanyalah padamu. Ku harapkan engkau yang terakhir dalam hidup ini. Setia bersamamu hingga hujung waktuku, kekal bahagia selamanya. InsyAllah. Aminn.

Terima kasih atas segala rasa. Aku cukup tersenyum dan aku bahagia. Alhamdulillah atas segalanya kali ini Tuhan. Aminn. Wassalam. Thats all for today.

Lots of love, NLAD
Read more ...
nlad
A women with a different kinds of addiction