Friday, October 12, 2012

Hello , EVERYONE !

Assalamualaikum dan selamat sejahtera Lisz ucapkan kepada semua . Apa khabar my dear friends and peeps ? You all semua okay ta ? That's good lahh if you all sihat walafiat dan baik-baik saja . Rindunya Lisz kat semua especially dekat belog Lisz yang dah lama sangat Lisz ta belai kan . Suddenly rasa so sad sebab ta berkesempatan diri ini na menaip dan update belog kesayangan Lisz nehh . I miss you so badly MY OFFICIAL BLOG !

Lisz so busy much . Banyak sangat kerja na buat . Lisz seorang jaa kan yang incharge bahagian safety untuk this company . I've no choice , need overtime until 10pm . Tired sangat-sangat even kerja ta berat mana . Hanya buat pemantauan dll .Sometimes , rasa best keja malam sebab sangat relax daripada siang hari . Standard lahh kan . Kata pon kerja . Kerja apa yang ta penat kan ? As a boss pon penat jugak kan .

Bermacam-macam yang berlaku dlam kehidupan Lisz akhir-akhir nehh . Sedih , happy , ketawa dan banyak lagi perasaan yang ada . 3 in 1 . Lisz sentiasa kott cuba tabah dan sabar untuk semua dugaan dan ujianmu Tuhan . Lisz redha dengan semua ini . Ada hikmah kan disebalik semua ini . Im just REDHA . Tapi kadang-kadang Lisz ada juga minta untuk bagi Lisz sikit ketenangan dan sokongan untuk Lisz teruskan kehidupan ini walau pada hakikatnya Lisz tak mampu ! For sure , Life is not easy as you think !

Lisz rasa macam na lari jauh-jauh . Tiada seorang pon yang na faham diri Lisz nehh . Liz buntu dan kusut lahh . Na buat-buat kuat tapi lemah sebenarnya . Na tunjuk-tunjuk bahagia tapi sebenarnya sedih . Hm . Lisz harapkan yang terbaik dalam hidup . InsyAllah kalau Lisz sentiasa berdoa dan berusaha pasti Lisz berjaya kan kecapi apa yang Lisz mahukan .

Tahu tak ? Lisz sayang semua yang sentiasa ada disisi ini . Lisz sayang semua yang selalu dan sentiasa bagi Lisz semangat dan sokongan pada Lisz . Lisz sangat cintakan keluarga Lisz . Lisz cintakan my best partner Mushy . Lisz cintakan team Greater's 8 yang selalu kepoh-kepoh dekat Whatsapp tuh . Ya Tuhan ! Lisz sayangkan mereka semua sangat-sangat ! Tolong jangan rampas mereka dari hidup Lisz heh ! Please ! Lisz mohon sangat sebab Lisz tak mungkin mampu untuk teruskan hidup nehh tanpa mereka semua ! Lisz sangat cintakan mereka sangat-sangat ! Please GOD !

Sedih sangat dengan apa yang berlaku . Semoga Tuhan sentiasa ada untuk kita semua yea . Cukup lahh setakat disini . Sayu sangat hati ini . Lisz tak nak kehilangan orang Lisz sayang . Lisz na buat yang terbaik dalam hidup Lisz . Apa yang lebih penting Lisz nak bantu mak dan ayah Lisz . Lisz tak nak mereka susah-susah untuk keluarga lagi . Pray for me yeah . I will for that . I'm promise !

Enough yeah . My friend , just go for your dinner okay . Take care of yourself . Don't be naughty boy and girl .

Tak lupa pada PMR Candidates :
Good Luck and Do your best ! You can do it ! Cayouk-cayouk !
Semoga berjaya dengan cemerlangnya okay !

Selamat malam yea semua . Have a sweet and nice dream . Tengok bintang yang berkelip kat luar tuh , ingat lahh Lisz dekat sini yee . I love you all so much . Thank you so much ! Goodbye .
Read more ...
nlad
A women with a different kinds of addiction