Friday, November 25, 2011

KL , I'm coming !

Salam and Good Afternoon to all my dearest peeps :)
Hope always be fine and happy always like me yeah .

T O D A Y ?
Whats going on today ? haha . Woke up around 6.30 am . Go to work with my little sister with their cute Kenari cars . Enter the entrance gate of MMHE . Walked together with EFTECH staff going to surau and stay there sementara tunggu request . Take a 10 minutes walking to the office and do some outstanding report inside . Hah ! Bored much dengan report-report tersebut . Then bukak Maybank2u.com . Tengok salary . Hishh ! Sikit sgt gaji this month sebab banyak sgt on leave :( Kira-kira balik , macam salah . hahaha . Makanya , jangan banyak sgt ambil cuti . Huhu .

Semalam malam , my mom goes to KL with Emma , Adeff and my little cute sister . Mom ada course dekat KL . Yang lain pergi teman mom and shopping jaa lahh mereka dekat sana kan . Lisz pergi KL this evening at 4pm nanty naik bus dengan team netball dari MMHE . Lisz represented for MMHE Netball Team yang akan berlangsung di Bangi KL selama 2hari bermula 26-27 November 2011 . Lisz invited you all to join and support us there okay !

Lisz ta suka sgt dengan hypocrite people like them ! Hish benci ! Memang ada sehh orang yang sudi na berkawan or berteguran dengan orang yang macamtuh ? Ouch ! Memang ta lahh if lisz na berkawan dengan orang-orang macamtuh . Jangan sombong sgt dengan lisz boleh ta ? Setiap orang melakukan kesalahan . Kita merancang tapi tuhan yang menentukannya kan . Mungkin lisz bukan yang terbaik untuk you all semua . But lisz tried to be a good friends for you tahu nggak ? Kita sesama manusia kan . Think about that friends :)

Lisz na improve cara lisz bermain netball . Taktahu kenapa akhir-akhir game netball kali nehh , lisz ta perform dengan baik . Hancur dan mengecewakan ! Tolong Lisz , improve your skill okay ! Baru lahh ramai yang na import Lisz main nanti . hehehehe . * Melewehh :P

Waiting foe the new car . Taktahu bila . Just waiting and still waiting . Ada rezeki adalahh kan . Yang pasti ! Lisz dah ada license ! hahahaha . Boleh memandu sesuka hati gua ! Yeppiiee !

I had a big problem now . But mungkin i can settle it by myself . Yeah , foe sure right ! Nothing to be share else . Jaga diri anda semua baik-baik yea . Jangan nakal-nakal . Happy always like me :)

Telling you :
I miss you so badly someone :)

Byebye .
Laurellalisz .
Read more ...

Monday, November 21, 2011

Menghampakan kott ?

Good Night to all my dearest peeps . 
Sleep tight and sweet dream yeah :)

Hows game dekat Negeri Sembilan pada hari yang lepas ?
Just dapat sampai sehingga ke suku akhir jaa lahh . Sebab other team memang fight gilaa kott . Suku akhir jumpa dengan team dari Klang , Selangor . Score 8-4 . Dah berjuang sehabis baik . But tiada rezeki kan untuk menang . Apa boleh buat ? But , PBJB Netball Team and others crew memang best . TQ sebab sudi import Lisz walaupun agak mengecewakan sebab shooting ta menjady . Hehehe .

Hari AHAD pulak ?
MPPG Netball Tournament dekat in front of Menara Aqabah . Just dapat 3rd place saja . Huhh ! Reff buyers ouhh ! Budak-budak dia yang main kott . But its okay . Players pon ta cukup kan . Congrate to all my team players even 3rd place . * Muka jadi merah kebesokkan harinya sebab main ditengah panas terik . hahahaha .

S e k a r a n g ?
Tadi sibuk-sibuk mencari blog punya background . Finally ! Entah cantik atau tidak lahh kan . Penat na caik yang tercantik . Huhh ! Sambil berblogging , yang lain-lain sibuk tengok bola . FINAL kan ? Malaysia vs Indonesia . At first Indon goal dulu kan . dan setrusnya diikuti dengan Malaysia goalkan jugak . SERI buat waktu sekarang nehh . Gerak hati mengatakan Malaysia menang dengan 2-1 ke atas Indonesia . hehehehe . 

I s i  h a t i  L i s z :
I'm so sorry to Tengku Azhani , lisz memang bukan yang terbaik untuk you . But kita tetap boleh berkawan kan . Be a good friend for me , and i'll do the same for you and to all my friends too . My TTM , Saifulizan bin Misman , take care yourself oke . Awak tetap TTM saya yang lucu , kelakar dan yang gila babi . Saya takkan pernah buang kawan yang macam awak oke . I'm promised you .

P e r s o a l a n n y a ?
Semua yang lisz lakukan akhir-akhir ini sungguh mengecewakan . Lisz mengharapkan yang terbaik . Jika membenarkan dia pergi adalah yang terbaik , mungkin itu yang wajar untuk Lisz lakukan kott . Taktahu apa yang dia mahukan sebenarnya ! Jangan tipu diri sendiri lahh .

Current Mood : U P S E T much !

Love , Laurella Lisz :)
Read more ...

Friday, November 18, 2011

Hello :P

Good Morning everyone :)
Wahh , pagi-pagi Cik Laurella Lisz nehh dah senyum taw . Happy jaa kan ? hehehe .
Sebab apa heh ? ahaa , sebab ada orang yang buat lisz tersenyum lahh kan .
Big smile lagi lahh foe you , :-----) ahaaa !

Hope that my peeps bertambah sehat macam Lisz nehh yang ta pernah-pernah kuwus .
Hish ! Berat lisz 58 kg tawuk ! But BMI still normal oke . Apa yang penting ta obesity kan kan ?
Jaga kesihatan dan pemakanan anda-anda semua yea . Sakit pergi jumpa doktor cepat !

Announcement here !
Lisz dah berbaik semula dengan my ex-girlfrie , Emma Malina bt Mohd Yunos .
Who is she ? Yang baca belog lisz sahaja yang tahu kan kan ?
I dont want untuk cerita panjang sebab ta berkesempatan na meleter .
Thankyou so much my Si Comot Mushy :)

Beritahu lagi nehh !
Today lisz will going to Negeri Sembilan bermula hari ini bersamaan dengan 18 hingga 20 November 2011 . Jumpa lisz disana ! Lisz play netball for MPJB Johor bersama Emma , K'Yah dan players-players MPJB yang lain . Wish me luck oke ? We all play at Stadium Paroi . So , sesiapa yang ada disana , come datang dan sokong team lisz yeah !

3days ta keje . Hope that Crew-crew Efficient Tecchnology Sdn Bhd baik-baik sahaja yea . Bekerja dengan selamat yea abg-abgkuh sayang . Cukup you all selamat , lisz lega disini . hehehe . Anything just let me know oke . Cehh ! Macam diaorang baca jaa lisz create nehh kan . hehehe .

Oke . Byebye .
I miss and love you so badly :)
Laurella Lisz .
Read more ...

Tuesday, November 15, 2011

Menghilang ?

Hello peeps :P wahh ! lama sehh lisz ta update belog nehh . Lama sangat lahh hai kan . So sorry sebab lisz tada masa na update belog . Busy sgt dengan kerja dan training oke . So sorry sebab menghampakan pembaca untuk entry-entry yang dinanti . Now , lisz coming again !

Sepanjang ta update belog nehh . Pelbagai yang lisz hadapi dalam hidup . Sangat-sangat merumitkan . Selalu minta masa untuk lisz ada bersama belog , tapi masa tidak mengizinkan . Apa yang lisz mampu buat ? Menangis untuk menghilangkan resah dan apa yang tersirat dihati ini . Still remember ta lisz ada cakap yang Belog is my Everything and my soul forever ! Please jangan jahat , ambil dan hina belog kesayangan lisz nehh !

Peeps , lisz need your help ! Lisz feel like to cry now . Kenapa lisz maken berhadapan dengan dugaan dan ujian yang ta henti-henti mendatang dalam hidup lisz ? Lisz ta kuat tahu ta ! Kenapa mesti ada salah faham antara lisz dan mereka ? Lisz ta punya sapa-sapa . Lisz selalu dan sentiasa mencuba berdiri di atas kaki sendiri . Semua tahu ? Itu sebenarnya yang sedang lisz lakukan .

Maafkan lisz telah mengecewakan insan-insan tersebut . Lisz buntu dan kusut dengan semua nehh . Apa yang lisz harapkan semuanya jadi khayalan semata-mata . Bukakan pintu hati ini untuk menerima segalanya . Lisz ta kuat macam semua yang harapkan lisz tabah dan sabar hadapi liku-liku hidup ini !

My dearest peeps , doakan lisz berjaya untuk menentukan apa yang terbaik dan untuk menentukan kehendak yang tersirat dihati ini . Bantu lisz untuk terus kekalkan trade mark lisz "Smile like me ." Now these dah tiada langsung senyuman tuh . Menyedihkan sungguh :(

I've no more idea to share for . Just enough .

Persoalan :
Adakah SINGLE adalah yang terbaik untuk lisz ?
Read more ...

Apa dah jadi ?

Hahahaha . See my belog dah jady buruk gilaa kan ? Sebab pandai sgt godehgodeh kan . Kononnya na guna Blogskin lahh bagai . Lastly jady malas dan buntu na edit . Fuhhh ! Memang memenatkan lahh hai . Macamna lahh pada orang-orang yang rajin meng'EDIT belog tuh kan . Kreatif yang teramat lahh kan . So sorry buat sementara ini belog ini maseh lagy dlm proses mengedit yea . To all my peeps bersabar lahh yea menunggu kemunculan kulit baru belog Laurella Lisz ini nanti yea . Terima kaseh :)
Read more ...
nlad
A women with a different kinds of addiction