Wednesday, June 29, 2011

Gave from him .


This is a Burberry Sport perfume i got from him yesterday . Him is a En.Salamulamin bin Amin . Dia bagi sebab dia last dekat Mmhe tuh . He got another job more better than now . As a Hse Executive jugak , but tinggi sikit sebab dia dah jadi client not main contractor lagi . A lots increasing of salary lahh dia kata . And he worked at Exxon Kuala Lumpur . * actually tatw apa nama new tempat kerja dia tuh . just taw Exxon jaa . hehehe . He gave me the perfume sebab dia suka perfume tuh . This perfume specially for women , kat kotak pon dah state , but tak salah if lelaki pon pakai kan . Him bought this perfume from Singapore . and i like it ! Thank you so much for this perfume abg . Now lisz dah mula suka dengan perfume jika nak dibandingkan dengan dulu yang agak tidak suka dengan memakai perfume . But if smell lisz wangi , lisz just used lotion . Thats why wangi jaa . hehehehe .

 Again , THANK YOU so much abg !
Read more ...

MMHE SHELL Safety Day .

CONGRATULATIONS 
to all yang menjayakan Shell Safety Day ini . It was so nice day and so nice event how to ask workers untuk terus mementingkan keselamatan semasa bekerja dan dimana jua keadaan sekalipon . 
Again , CONGRATULATIONS to all Gumusut Kakap Project staff !

This is a Quiz Session . Siapa dapat jawab soalan , dapat lahh hadiah .

This time with En.Salamulamin Bin Amin . MMHE Hse Executive
So many things i've learned from him about safety .

Inilah Safety Day yang hanya ada small of stage with so many people there .
Congratulations to all Gumusut Kakap Project yang bagi kerjasama dlm menjayakan Safety Day ini .

Safety safety Gumusut Kakap Prpject yang gila bergambar .

Dan inilah kami kaum hawa yang berjinak dalam safety world bagi Projek Gumusut Kakap nehh .
Dari belakang : Ina (PFCE) , Kak Ima (Jurunature) , DD ( Dah pergi TITAN ) , me (Eftech) , Yam (Same with DD) , Kak Nora (Dynac) dan Pink color scarf is a Kak Fiza (Rotary).
Read more ...

Tuesday, June 28, 2011

Birthday Present .

 This is NIKE Gato from Emma Malina bt M.Yunos . 



Nike Shirt from my mom , Rossidah Bt Dros .


This is a Baby-G Watch from Abg Salamulamin .


Refreshing Body Mist from Ikin or Cocorn Muncit .


and Birthday Cake from Abg Ramesh .


* Thank you so much for the Birthday Gift . Lisz sangatsangat sukaa oke . Thanks sebab sudi bagi lisz present ini . Really appriciate this . Thanks again . I always do pakai this things . Lisz SAYANG korang yea ! DAN lisz akan selalu mengingati korang oke !

I   L O V E  Y O U  ! ! !
Read more ...

Friday, June 3, 2011

About something ...

Hello dan i wanna say HYE HYE to all my dearest peeps :)

Okay , sangat lama ta update blog kesayangan nehh . Lisz sangatsangat busy dengan kerja . Balik kerja jaa terus tidur , So bila masa na update blog nehh . Today dapat update sebab rest time sangat lama . From 12.30pm until 2.30pm . Lama kan ? Best lahh jugak . Ingat na tidur , but malas pulak .

Today is my birthday . Lisz born on 3rd June 1990 . Now age ? calculate lahh kan . Apaapa pun , lisz still young lagi oke . hehehehe . On my birthday nehh , orang pertama yang wish adalah Si Cumill Emma Malina bt Mohd Yunos . Second yang wish adalah my mom , Rossidah binti Dros , si jantung hati , ibu tercinta dan adek tersayang , Nurul Izlyn Ahmad Daud . Seterusnya adalah MMHE Safety Executive , En.Salamulamin dan Rasikin or Him nick name at the site , Ikin , safety promoter Dialog Company . Mereka wish around pukul 12 am hingga 12..23 am . Dan lainlain lagi yang wish pada jam berikutnya . Thank you sayang :)

Birthday Present dapat apa ? Hehehe . Lisz dapat kasut futsal , NIKE Gato from Emma Malina . Nanti next post , lisz upload kan gambar kasut tuh . It was so beautiful dan sangat selese untuk dipakai . Thank awak belikan kasut tuh tok birthday present saya . Tahutahu jaa saya nak kasut tuh . Jutaan terima kasih Emma Malina ! Saya SAYANG awak ! * hadiah yang lain saya belom dapat lagi . Still waiting .. hehehe .

Lisz dah dapat gaji . That was my first salary i got on 1 June 2011 . I bought so many things to my sibling , mom dan for her too . Handbag POLO for my mom , Padini Authentics clothing for my 3 orang adek . Tshirt SEED for her . ( Birthday Gift to her birthday ) . Topup kan mereka dan bought some of barangbarang yang lisz memang na beli . hehehe . This time shopping with her . Mood : Sangat menyeronokkan !

Ill be missing you . ill always forever be with you no matter what happen . Im promised you sayang !

This 5 June 2011 have iMetro Netball Game at Kuantan . Watch and see me there . Doakan kemenangan kami , insyallah :) 

No more idea . Jumpa di next post oke . Senyum selalu :) I love you sayang , i want you sayang , i need you in my life ! 
Read more ...

This is a my special day .



This is special for those yang wish Laurel Lesly Lisz birthday at Facebook .
Thank you so much sebab korang semua ingat my special day nehh .
Sangansangat dihargai dan pasti lisz akan wish tok korang on korang punya birthday nanti .

Laurel Lesly Lisz sangat sayangkan anda semua
dan
sangat merindukan anda semua jugak !

i love you all :)
Read more ...
nlad
A women with a different kinds of addiction